2015. április 11., szombat

#6 - 101/1001

6. megnézni 25 filmet moziban: 25/1


A Liza a rókatündért néztük, és noha mindketten szenvedélyesen nem szeretjük a magyar filmeket, most engedtünk az ellentábornak, miszerint ez egy kivételesen jól sikerült alkotás (Medvegy egyik munkatársa szerint "nem is látszik rajta, hogy magyar"), és nahát tényleg. Elképesztő aranyos, és a végén úgy jöttem ki a moziból, hogy na kaptunk valamit a mozijegy áráért.

(viszont soha többet délutáni vetítés: tele volt a terem a mozilátogatók azon gyökér prototípusával, aki beleröhög a csöndbe egy egyszerű vágóképen, hangos "jaaaaj" és "neeee" kommentekkel kíséri a meglepőbb vagy viccesebb jeleneteket és megbeszéli a másikkal, mi történik éppen. mi meglepően jól viseltük, máskor ilyenkor vér spriccel a fülemből az idegtől, most viszont csak röhögtünk - talán erről is a film tehet)

6 megjegyzés:

  1. mi a Művészben néztük meg és ketten voltunk az egész teremben :D úgyhogy nem szégyelltem a székemben táncolni erre a számra, annyira jóó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bakker legközelebb mi is művészmoziba megyünk, akármilyen akciók is vannak a multiplexekben, összességében nagyon nem éri meg... ilyen exkluzív vetítéssel meg elképesztő élmény lehetett:D

      Törlés
    2. mi az urániába járunk, tudom azt is ajánlani :) a kis- és művészmozik a legjobbak!

      Törlés
    3. Régen jártunk, csak a Sugár közel van és ellustultunk... de ideje visszaszokni, mert ez nem állapot.
      (régi szép idők és a Kossuth mozi! azt szerettem a legjobban)

      Törlés
  2. A vizuális effekteket az egyik Pulis és cége csinálta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez mekkora menőség már!:D amúgy technikailag is a helyén van a film, szóval nagyon jó munkát végeztek:)

      Törlés