2014. április 13., vasárnap

Kicsit ráfüggtem a Hannibal c. sorozatra.
Az első rész sokkolt, mert aki olvasta a sorozatot (én még a régi verziót az új, keménykötésű szép kiadás előtt, amit ciki volt a metrón olvasni, mert olcsó ponyvát sejtetett az elképesztően béna pucérnős-MÚMIÁS borító) és látta az összes filmet (A Vörös Sárkány a kedvencem, volt, hogy háromszor néztem meg egymás után), annak kissé hajtépős, hogy eznemisúgyvolt meg ezmegmostkicsoda, de ezen túlléptem, és most mégis érdekes és tetszik.
Kicsit olyan, mint a norbi ápdét féle kakaóscsiga. Kakaóscsigának pocsék, egyébként meg egész finom.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ígéretesnek éreztem az első évadot. Annak ellenére, hogy olvastam mindegyik könyvet :) kivételesen túl tudtam lépni a változtatásokon. És azt hittem, ha Lecter karakterét el tudják találni, akkor minden rendben lesz, és ez szerintem sikerült is... imádtam, ahogy a pasi felépíti Hannibal Lectert, ahogy egyre ijesztőbb a szeme meg az arcéle... valahogy így képzeltem el ezt a férfit fiatalabb kiadásban. De aztán kiderült, hogy ez mégsem elég, még akkor sem, ha reflektál a könyvekre :) az évad végével nem voltam annyira kibékülve, de úgy láttam, megéri kivárni, mit hoz majd a második. De amit eddig láttam belőle, nem jön be, most már nem tudom elképzelni, hogy ez kapcsolódjon az eredeti verzióhoz. Valamennyire figyelemmel fogom követni, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, de most perpill nem vagyok elégedett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még csak az első évad felénél tartok, de határozott szándékom folytatni, ami jó jel:D
      Hannibal Lecter szerintem is nagyon el lett találva, pedig ebből a szempontból autista vagyok (ha egy szereplőt azonosítok egy színésszel, az ÖRÖKRE így marad), és féltem, folyton Anthony Hopkins után fogok nyígni, de szinte el is felejtettem, vagyis Mads Mikkelsen tökéletes munkát végzett. A bajom Will Grahammel kezdődik, vele nem tudok mit kezdeni, nem tetszik az őrült nyomozózseni karakter, amit ráhúztak, és a kapcsolatuk sem egészen olyan még, mint amilyennek elképzeltem.
      Már nincsenek nagy elvárásaim, ha néha kikacsintanak, hogy "ez az eredetiből van", visszakacsintok, de úgy nézem, mint egy fanfictiont.

      Törlés
    2. Azt hiszem, velem pont ez a baj, sosem voltam oda a fanfictionökért :) nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog neked tetszeni a vége, érdekesnek mindenképp érdekes. Willel én sem tudok mit kezdeni, oké, hogy instabil, de valahogy túl sok, és Crawford is egy nagy kérdőjel, mondjuk Őt szerintem egyik színész sem találta el igazán. Chilton viszont király :)

      Törlés
    3. Ebben a szent pillanatban pergett le az első évad utolsó részének stáblistája, és nekem sem tetszett. Bármi más jobb lett volna, de ez így nagyon... az utolsóelőtt részből már lehetett sejteni, de akkor is nyeh.
      De már csak a kíváncsiság miatt folytatni fogom, hogy mégis hogyan tudnak ebből nézhető folytatást kanyarintani..?

      Törlés