2014. április 21., hétfő

Időnként rám jön, hogy el kéne kezdeni esküvői ruhát nézni, hiszen a filmekben a menyasszonyok magazinokat bújnak meg ráfüggnek a pinterestre, nekem meg csak egy homályos elképzelésem van róla, hogy is fogok kinézni a Nagy Napon (utálom ezt a szót és elfelejtettem a pinterest jelszavam).
Ilyenkor megnézek tíz képet, gyönyörű ruhákról elképesztően vékony modelleken, elönt az önutálat, hogy úgyis hülyén néznék ki mindegyikben, meg egyáltalán a pénzt is sajnálnám rá, és nekikeseredem és hagyom az egészet a fenébe.
Ennyit arról, hogy minden lány hercegnő szeretne lenni, én még a szalagavatómon sem vettem részt, mert tornacipőben és fekete szoknyában is királylány vagyok.

(ami másnak a ruha, az nekem a zene; már akkor kiválasztottam, amikor még nem is voltam menyasszony)

6 megjegyzés:

  1. Na igen, minden lány hercegnő, meg minden lány feleség akar lenni, sőt, a legjobb ha a kettőt egyszerre, meg mindenki esküvőt akar, és már csecsemőkora óta erről álmodik, blabla:D
    Ezeket úúúgy nem szeretem, én például se hercegnő, se házas ember nem szeretnék lenni, kiskoromban sem álmodtam esküvőről, sőt! Szóval én ebből szívesen kimaradok, de megértem azt is aki meg szeretne. Csak ne legyen már társadalmilag "kötelező" lányként a hercegnősdi! :D Hjaj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mondod, amikor mondtam, hogy nem keringőzök a szalagavatómon, minden osztálytársam, tanárom és pár ismerős mondta, hogy hú de meg fogom bánni.
      Két és fél éve történt, eddig semmi:D

      Törlés
    2. same here... :D és még csúnyán is néztek, mintha én lennék minden jónak elrontója.

      Törlés
    3. :DD nekem a többieket hallgatni is fárasztó volt, hogy rohangáltak sminkért/fodrászhoz/ruhaszalonba/szoláriumba, legalább olyan elszántsággal, mintha valami létfontosságú múlna rajta. bár lehet csak én vagyok túl cinikus a szép dolgokhoz:D

      (most látom, mennyi "mond"ot sikerült egy mondatba sűríteni... jajj)

      Törlés
  2. Nem szerettem volna sosem hercegnő lenni, és sosem álmodoztam még az esküvőmről, meg semmi ilyesmiről. Bőven elég volt a szalagavatón anno keringeni. Valahogy nem vonz, hogy még egyszer, és én nem abban látom a jövőm értelmét, hogy férjhez megyek, meg feleség, vagy menyasszony legyek. Az ilyet nem értem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak annyit tudtam, hogy szeretnék, "maaajd, egyszer". Mondjuk az mindig világos volt, hogy nem leszek -né, sem klasszikus feleség, és már a gyakorlat is bizonyítja, hogy nem csak hogy gyűlölöm, de még béna is vagyok a háztartásbeli szerepben:D

      Törlés